Російські війська двічі обстріляли Дніпропетровську область з важкої артилерії

Російські війська двічі обстріляли Дніпропетровську область з важкої артилерії -

Російські війська двічі обстріляли Дніпропетровську область з важкої артилерії - фото: comments.ua

Події
23 травня 2023 09:27

У понеділок, 22 травня, російські війська атакували Дніпропетровську область. Під прицілом ворога був Нікопольський район.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що протягом дня російські окупанти двічі обстріляли Нікопольщину з важкої артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Марганецька та Червоногригорівська громади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ворожого обстрілу ніхто з місцевих жителів не постраждав. Території, де сталися прильоти, зараз обстежуються. В інших районах протягом дня було тихо.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що ніч на 23 травня в області пройшла без ворожих атак.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під контролем ЗСУ, запевнив Олександр Вілкул. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують наносити удари по зосередженню живої сили та військової техніки ворога. Знищено та пошкоджено 39 одиниць військової техніки окупантів. За інформацією Генштабу ЗСУ, окупанти продовжують вести оборонні дії та обстрілюють мирні населені пункти на правому березі Дніпра.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах