У Дніпропетровській області з’явиться Інститут помічника ветерана: чим він займатиметься

У Дніпропетровській області з’явиться Інститут помічника ветерана: чим він займатиметься -

У Дніпропетровській області з’явиться Інститут помічника ветерана: чим він займатиметься - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
23 травня 2023 10:36

У Дніпропетровській області планують запровадити Інститут помічника ветерана. Він об’єднає людей, які будуть допомагати демобілізованим інтегруватися у мирне життя.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що помічники будуть працювати на рівні громад і вони фактично супроводжуватимуть бійців звідусіль. Їхню роботу координуватимуть сервісні офіси, які створять у районах. Це пілотний проєкт профільного міністерства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області уже визначили п’ять медзакладів, на базі їх яких створять перші центрі комплексної реабілітації військових – фізичної та психологічної. Також в ОВА обговорили сервіс "Я – ветеран". Програма ініційована для захисників та їхніх рідних, а ще – сімей загиблих бійців. Вона передбачає надання до 300 послуг через "єдине вікно".

Нагадаємо, що у понеділок, 22 травня, російські війська атакували Дніпропетровську область з важкої артилерії. Під прицілом ворога був Нікопольський район. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах