У Дніпрі затримали на хабарі заступника начальника відділення поліції

У Дніпрі затримали на хабарі заступника начальника відділення поліції -

У Дніпрі затримали на хабарі заступника начальника відділення поліції - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
19 травня 2023 16:11

Заступника начальника одного з відділень поліції у Дніпрі затримали на отриманні хабаря. За 70 тисяч гривень він обіцяв закрити кримінальне провадження.

За даними слідства, правоохоронець вимагав та одержав від жінки 70 тисяч гривень за непритягнення її до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження. Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, чоловіка затримали під час отримання грошей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронцю повідомили про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди службовою особою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що поліцейські провели масштабну спецоперацію, під час якої затримали лідера та членів наркосиндикату з багатомільйонним обігом коштів. Вони продавали наркотики на території Дніпропетровської та Полтавської областей.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах