У Дніпрі затримали учасників наркосиндикату з багатомільйонним оборотом

У Дніпрі затримали учасників наркосиндикату з багатомільйонним оборотом -

У Дніпрі затримали учасників наркосиндикату з багатомільйонним оборотом - фото: npu.gov.ua

Події
19 травня 2023 12:56

Правоохоронці під час спецоперації затримали членів злочинної організації із Дніпропетровської області, які спеціалізувалися на продажі наркотиків.

У Нацполіції розповіли, що група мала чітку ієрархічну структуру, а її лідером був 49-річний мешканець Дніпра. До незаконного бізнесу він залучив інших людей – чоловіків та жінок віком від 28-ми до 43-х років. Спільники виконували чітко розподілені функції – фасування, подальше розповсюдження та розширення ринку продажу забороненої речовини. Зловмисники були зосереджені на продажі метамфетаміну та канабісу на території двох областей – Дніпропетровської та Полтавської.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі затримали учасників наркосиндикату -У Дніпрі затримали учасників наркосиндикату - фото: npu.gov.ua

Правоохоронці одночасно провели у фігурантів 36 санкціонованих обшуків, у ході яких виявили та вилучили: наркотики, приладдя для їхнього фасування, банківські картки, "чорнові" записи, гроші, мобільні телефони та сім-картки.

У членів групи провели обшуки -У членів групи провели обшуки - фото: npu.gov.ua

Наразі лідеру та всім його спільникам вже оголошено про підозру у створенні злочинної організації та участі у ній, а також у придбанні та збуті наркотиків у складі цієї організації. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до дванадцяти років. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах