У Дніпрі два дні шукають зниклу 12-річну дівчинку (оновлено)

У Дніпрі два дні шукають зниклу 12-річну дівчинку -

У Дніпрі два дні шукають зниклу 12-річну дівчинку - фото: t.me/gunpvdp

Події
18 травня 2023 12:28

У Дніпрі поліцейські другу добу шукають зниклу 12-річну Світлану Дашко. До пошукової операції залучено всі служби міста.

Оновлено в 10:20: дівчинку знайшли, з нею все добре.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, 17  травня  близько 16:00 дівчина вийшла з культурно-ділового центру  "Дніпрогес" у Шевченківському районі міста. До теперішнього часу додому вона так і не повернулась.

Прикмети Світлани Дашко:

  • на вигляд 12 років,
  • зріст 152 сантиметри,
  • худощавої статури,
  • блакитні очі,
  • русе волосся до плеч,
  • у неї є шрам на лівій брові.
  • була одягнута у футболку в чорно-білу смужку, джинси, чорну кофту с золотими візерунками, білі босоніжки з чорною платформою. При собі мала рюкзак коричневого кольору.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Якщо Вам відома будь-яка інформація про місце перебування Дашко Світлани, просимо повідомити за телефонами (096)-095-11-05, (063)-93-15-327, (050)-41-23-313 або 102.

Поліцейські продовжують перевіряти місця, куди могли піти дівчинка, двори та покинуті будівлі, відпрацьовують відео з камер спостереження. Також опитують осіб, з якими спілкувалася дівчинка, та місцевих жителів. Орієнтування з описом зовнішності та фото дівчинки розіслані до всіх територіальних підрозділів поліції області. До пошуків дівчинки також залучені волонтери та активні жителі міста. Операція з розшуку дитини триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах