У Дніпрі врятували бійця, у якого в серці застряг уламок

У Дніпрі врятували бійця, у якого в серці застряг уламок -

У Дніпрі врятували бійця, у якого в серці застряг уламок - фото: facebook.com/100063610389356

Події
11 травня 2023 12:14

У Дніпропетровському обласному клінічному кардіоцентрі провели складну операцію на серці військового.

Як повідомили у медзакладі, 48-річного чоловіка доправили до лікарні з множинними пораненнями та великим уламком, який застряг у правому шлуночку серця. Зрештою кардіохірургам вдалося успішно дістати уламок. Наразі життю воїна нічого не загрожує і він буде проходити реабілітацію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- У нашого Героя сьогодні два дня народження. День, коли народився чоловіче і від цього дня починається відлік віку, та коли був успішно прооперований. Довгого та міцного здоров’я йому та його близьким. Мирного неба і безмежного щастя! – зазначили у медзакладі.

У Дніпрі провели складну операцію, щоб дістати уламок з серця  -У Дніпрі провели складну операцію, щоб дістати уламок з серця - фото: facebook.com/100063610389356

Нагадаємо, що увечері та вночі російські війська вдарили по Нікополю у Дніпропетровській області. Внаслідок нічного обстрілу у місті пошкоджені три приватні будинки, чотири господарські споруди та авто. Також обірвана лінія електропередач. Учора, 10 травня, окупанти також обстрілювали Нікопольщину. Ворог накривав артилерійським вогнем та атакував з безпілотника. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах