Ворог атакував з БПЛА та артилерії Дніпропетровську область

Ворог атакував з БПЛА та артилерії Дніпропетровську область -

Ворог атакував з БПЛА та артилерії Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
11 травня 2023 09:30

Увечері та вночі російські війська вдарили по Нікополю у Дніпропетровській області. Минулося без загиблих та постраждалих.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак розповів, що внаслідок нічного обстрілу у місті пошкоджені три приватні будинки, чотири господарські споруди та авто. Також обірвана лінія електропередач.

Ворог атакував Дніпропетровську область -Ворог атакував Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Уночі мобільною вогневою групою над областю було збито один ворожий безпілотник, зазначив керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під ворожим ударом опинився Нікополь -Під ворожим ударом опинився Нікополь - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Учора, 10 травня, окупанти також обстрілювали Нікопольщину. Ворог накривав артилерійським вогнем та атакував з безпілотника. Ніхто з місцевих жителів не постраждав. У Нікополі було пошкоджене промислове підприємство, два будинки та стільки ж господарських споруд. Побитий газогін. У Марганецькій громаді понівеченi приватний дім та автомобіль.

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під контролем ЗСУ, розповів Олександр Вілкул. За даними Сил оборони Таврійського напрямку, втрати противника складають майже роту. Також знищено та пошкоджено вісім одиниць військової техніки окупантів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах