Дніпровські військові знищили вантажівку з окупантами (відео)

Дніпровські військові знищили вантажівку з окупантами (відео)

Дніпровські військові знищили вантажівку з окупантами (відео) - фото: facebook.com/dshv25opdbr

Події
08 травня 2023 14:58

Військові з Дніпропетровської області продовжують знищувати окупантів та їхню техніку.

Так, бійці 25-ї повітрянодесантної Січеславської бригади влучним пострілом ліквідували ворожий КамАЗ, у якому були окупанти. Також – їхній мінометний розрахунок. Про це повідомили на сторінці 25-ї Січеславської бригади у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Січеславські десантники часу на гають: розвідують, виявляють, знищуюють!Завдяки влучним пострілам наших оборонців, запалав черговий КамАЗ окупантів разом з особовим складом та ворожий мінометний розрахунок, що готувався нанести вогневе ураження по позиціях десантників! – йдеться в повідомленні. Бійці також показали, як палає ворожа техніка. 

Нагадаємо, у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова рятують військових та цивільних, які отримали надважкі травми через воєнні дії. Головлікар Сергій Риженко розповів історію порятунку 39-річного Антона із Черкас, який добровольцем пішов захищати Україну. Чоловік отримав серйозні травми унаслідок бою за Бахмут. Вибухом йому відірвало дві руки та ногу. Відламки снаряду розбили бронежилет та каску на шматочки. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах