Стало відомо, коли планують перейменувати Новомосковськ

Стало відомо, коли планують перейменувати Новомосковськ

Стало відомо, коли планують перейменувати Новомосковськ - фото: tsn.ua

Події
06 травня 2023 17:50

Новомосковськ на Дніпропетровщині готують до перейменування. Наразі серед мешканців триває онлайн-голосування щодо нової назви міста. Згодом буде проведено ще один етап опитування. Місто планують перейменувати до 22 вересня.

Міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік розповів у коментарі "Суспільному", що анонімне голосування в мережі не відображає настроїв саме жителів Новомосковська. Тому після завершення онлайн-голосування, розпочнеться другий етап перейменування. Обирати нову назву будуть лише ті люди, які проживають у місті. Вони пройдуть спеціальну верифікацію.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Наша платформа бюджету участі. Там можна зареєструватися і проголосувати. Другий напрямок, по якому ми будемо проводити опитування, це наша співпраця з громадськими організаціями. У нас буде пошта: звичайна і електронна з позначками саме від мешканців нашого міста. Зробимо ми і поставимо скриньку у виконкомі, де люди можуть показати свій паспорт і кинути туди бюлетень, – сказав Сергій Рєзнік.

За його словами, кінцевим етапом буде обрання варіантів нової назви, які подадуть на погодження до Верховної Ради. Процес перейменування планують завершити до Дня міста – 22 вересня.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах