У Дніпрі чоловік за 13 тисяч доларів обіцяв переправити за кордон військовозобов’язаного

У Дніпрі чоловік за 13 тисяч доларів обіцяв переправити за кордон військовозобов’язаного -

У Дніпрі чоловік за 13 тисяч доларів обіцяв переправити за кордон військовозобов’язаного - фото: dp.npu.gov.ua

Події
05 травня 2023 13:24

Поліцейські на автовокзалі у Дніпрі затримали чоловіка, який обіцяв виготовити довідку про непридатність до служби або організувати безперешкодний піший перехід через кордон України. Свої "послуги" він оцінив у 13 тисяч доларів.

Як повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області, 28 квітня на території Центрального автовокзалу правоохоронці затримали 42-річного чоловіка. Йому у цей час передавали частину грошей від чоловіка призовного віку. Він консультував клієнта про можливість безперешкодного перетину кордону та обіцяв виготовити довідку про непридатність до служби.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наступного дня, 29 квітня, чоловіку повідомили про підозру за статтею про незакінчений замах на сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України. 30 квітня суд обрав дніпрянину запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що у ніч на 5 травня російські війська атакували Дніпропетровську область безпілотниками, але наша протиповітряна оборона знищила їх. Також ворог застосував важку артилерію. Під вогнем знову був Нікополь.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах