Окупанти атакували безпілотниками Дніпропетровську область

Окупанти атакували безпілотниками Дніпропетровську область -

Окупанти атакували безпілотниками Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
05 травня 2023 09:38

У ніч на 5 травня російські війська атакували Дніпропетровську область безпілотниками. Також ворог застосував важку артилерію.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що військові з повітряного командування "Схiд" збили ворожі безпілотники.

Російська армія атакували Дніпропетровську область -Російська армія атакували Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Під вогнем ворожої артилерії знову був Нікополь. Через обстріл у місті пошкодженi десять приватних будинків, паркани та господарча споруда. Також побитi лінія електропередач та два газопроводи. Минулося без загиблих та постраждалих.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наші військові збили російські безпілотники -Наші військові збили російські безпілотники - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Учора вдень, 4 травня, від ворожої артилерії здригався Нікопольський район. Ворог бив по населеним пунктам двічі. Спочатку – по Покровській громаді, а потім – по Нікополю. Місцеві жителі внаслідок обстрілів не постраждали. Втім снаряди агресора завдали збитків. Понівечили фермерське господарство. Обстеження територій продовжується.

Ніхто з місцевих жителів не постраждав -Ніхто з місцевих жителів не постраждав - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Нагадаємо, що жителі села Велика Костромка у Дніпропетровській області розповіли, як півроку жили під постійними російськими обстрілами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах