У Дніпропетровській області зникла 12-річна дівчинка (оновлено)

У Дніпропетровській області зникла 12-річна дівчинка -

У Дніпропетровській області зникла 12-річна дівчинка - фото: dp.npu.gov.ua

Події
05 травня 2023 10:48

Правоохоронці розшукують у Дніпропетровській області зниклу 12-річну Лію Кучеряву.

Оновлено в 12:55: поліція Тернівки розшукала зниклу неповнолітню дівчину. Дитина жертвою злочину або правопорушення не стала.

У ГУНП у Дніпропетровській області розповіли, що 4 травня близько 13:30 дівчинка пішла з дому у селі Нова Дача, що у Павлоградському районі. Де вона зараз і в якому стані – невідомо. Додому школярка так і не повернулася.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Лія зростом приблизно 154 сантиметри, у неї худорлява статура. Вона має червоно-руде фарбоване волосся. Дівчинка була одягнена у яскраво-зелену водолазку зі срібним камінням, спортивні лосини темно-бордового кольору з двома білими смужками.

У Дніпропетровській області розшукують дитину -У Дніпропетровській області розшукують дитину - фото: dp.npu.gov.ua
 

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування Лії Кучерявої, то просимо вас звернутися до поліції за телефонами: (066)-280-13-10, (050)-456-40-45 або 102.

Нагадаємо, що у ніч на 5 травня російські війська атакували Дніпропетровську область безпілотниками, але наша протиповітряна оборона знищила їх. Також ворог застосував важку артилерію. Під вогнем знову був Нікополь. Через обстріл у місті пошкодженi десять приватних будинків, паркани та господарча споруда. Також побитi лінія електропередач та два газопроводи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах