У Дніпропетровській області теплову енергію постачали за завищеними тарифами

У Дніпропетровській області теплову енергію постачали за завищеними тарифами -

У Дніпропетровській області теплову енергію постачали за завищеними тарифами - фото: freepik.com

Події
04 травня 2023 17:51

У Дніпропетровській області будуть судити директорку ТОВ, яку підозрюють у постачання теплової енергії за завищеними тарифами.

За даними слідства, між Новомосковською центральною регіональною лікарнею інтенсивного лікування та товариством укладено договір щодо постачання теплової енергії для опалення у період опалювального сезону. При цьому директорка ТОВ продавала лікарні теплову енергію за завищеними тарифами.

Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, сума збитків склала майже один мільйон гривень. У межах кримінального провадження був накладаний арешт на майно обвинуваченої.

До суду наразі скерували обвинувальний акт стосовно директора товариства за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали трьох жителів Дніпропетровської області, які підтримували окупантів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах