Скільки будинків залишаються затопленими у Дніпрі

Скільки будинків залишаються затопленими у Дніпрі -

Скільки будинків залишаються затопленими у Дніпрі - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
04 травня 2023 10:21

Рятувальники у Дніпропетровській області продовжують ліквідовували наслідки весняного водопілля, через яке були затоплені сотні будинків.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, станом на ранок 4 травня підтопленими залишаються:

  • 27 будинків (22 – у селищі міського типу Курилівка у Петриківській селищній ТГ Дніпровського району, 5 – у місті Новомосковськ у Новомосковському районі);
  • 59 територій приватних домоволодінь (12 – у Дніпрі, 36 – у селищі міського типу Курилівка у Петриківській селищній ТГ Дніпровського району, 1 – у селі Самарівка у Слобожанській селищній ТГ, 10 – у місті Новомосковськ у Новомосковському районі).

З початку пропуску весняного водопілля рятувальники відкачали 87 726 кубічних метрів води.

Нагадаємо, що вночі російська армія атакувала Нікополь. По місту вдарили дронами та артилерією. Унаслідок обстрілу постраждав 32-річний чоловік. Наразі він перебуває у лікарні. Через ворожу атаку у Нікополі пошкоджені 11 приватних будинків та дев’ять господарських спору. Також пошкоджені газогін та лінія електропередач. Є руйнування й на одному з промислових пiдприємств. Там виникла пожежа, яку рятувальники вже загасили.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах