Постраждав чоловік: окупанти обстріляли місто у Дніпропетровській області

Постраждав чоловік: окупанти обстріляли місто у Дніпропетровській області -

Постраждав чоловік: окупанти обстріляли місто у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
04 травня 2023 09:25

У ніч на 4 травня російські війська атакували Дніпропетровську область. Є постраждалий.

Як повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, вночі російська армія атакувала Нікополь. По місту вдарили дронами та артилерією. Унаслідок обстрілу постраждав 32-річний чоловік. Наразі він перебуває у лікарні.

Через ворожу атаку у Нікополі пошкоджені 11 приватних будинків та дев’ять господарських спору. Також пошкоджені газогін та лінія електропередач. Є руйнування й на одному з промислових пiдприємств. Там виникла пожежа, яку рятувальники вже загасили.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що більше ворожих обстрілів протягом ночі не зафіксовано.

Протягом учорашнього дня, 3 травня, важка артилерія окупантів двічі гатила по Нікопольському району. Знову ворожі снаряди прилетіли в Нікополь. Постраждала літня жінка, їй 86 років. Пенсіонерка лікуватиметься вдома.

Окупанти обстріляли Дніпропетровську область -Окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Щодо руйнувань: внаслідок обстрілів зайнявся приватний будинок, пожежу вже загасили. Дві господарські споруди знищено, ще девʼять пошкоджено. Понівечено також будівлі двох медзакладів, тринадцять приватних будинків, декілька автівок, понад два десятки сонячних панелей та лінії електропередач.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах