Скільки грошей виділили на допомогу постраждалим внаслідок ракетного удару по Павлограду

Скільки грошей виділили на допомогу постраждалим внаслідок ракетного удару по Павлограду

Скільки грошей виділили на допомогу постраждалим внаслідок ракетного удару по Павлограду - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
02 травня 2023 19:26

Сьогодні, 2 травня, у Павлограді ухвалили рішення про виділення коштів на допомогу постраждалим внаслідок ракетного удару в ніч на 1 травня.

Так, для постраждалих виділили матеріальну допомогу сумою 9 мільйонів гривень. Рішення про розмір допомоги для кожної людини та порядок її отримання приймуть завтра, 3 травня. Про це йдеться в повідомленні міської ради Павлограду.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За допомогою до міської ради вже звернулося 685 павлоградців.

Якщо ви постраждали внаслідок обстрілу та потребуєте допомоги, звертайтеся на гарячу лінію міського голови за номерами: 0-800-40-44-0; 095-225-41-92. Вона працює цілодобово.

Нагадаємо, у Павлограді немає хімічної загрози внаслідок ракетного удару 30 квітня. Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак в етері телемарафону "Єдині новини", у місті цілодобово працюють станції, які вимірюють стан повітря. Наразі воно відповідає всім нормам. Також фахівці періодично проводять додаткові дослідження. За їхніми результатами, станом на 2 травня, загроза відсутня. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах