Ракетний удар по Павлограду: в якому стані перебувають постраждалі діти

Ракетний удар по Павлограду: в якому стані перебувають постраждалі діти -

Ракетний удар по Павлограду: в якому стані перебувають постраждалі діти - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
02 травня 2023 10:55

Унаслідок ракетної атаки по Павлограду у Дніпропетровській області поранення отримали більше 30 людей. Серед постраждалих є діти.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у ефірі національного телемарафону розповів, що внаслідок ракетного удару по Павлограду постраждали п’ятеро дітей. Це дівчатка віком від 8 до 16 років. Наразі всі вони перебувають на амбулаторному лікуванні. Їхньому життю нічого не загрожує. Двоє дівчат отримали різані рани. Троє сестричок (8, 12 та 14 років) отруїлися продуктами горіння.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Сергія Лисака, що на вечір 1 травня у Дніпропетровській області відновили всі системи життєдіяльності, окрім електроенергії. На відновлення світла після атаки необхідно 4-5 днів.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що, за оновленими даними, у Павлограді внаслідок атаки було пошкоджено 24 багатоповерхівки, 80 приватних будинків, 7 автомобілів. Понівечено 5 шкіл, стільки ж дитсадків та магазинів, амбулаторію, банківську установу, гуртожиток. Є перебої з електропостачанням.

У Вербківській громаді у Павлоградському районі понівечено понад півсотні приватних будинків, школа та дитсадок. В Межиріцькій ТГ пошкоджень зазнали два заклади освіти, будинок культури, дитсадок, а в Юрʼївській – медзаклад. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах