Скільки будинків у Дніпрі залишаються підтопленими

Скільки будинків у Дніпрі залишаються підтопленими -

Скільки будинків у Дніпрі залишаються підтопленими - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
02 травня 2023 10:17

У Дніпропетровській області продовжують ліквідовували наслідки весняного водопілля. Затопленими залишаються десятки будинків.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, станом на ранок 2 травня підтопленими залишаються:

  • 40 будинків (5 – Дніпро, 30 – смт. Курилівка Петриківська селищна ТГ Дніпровського району, 5 – Новомосковськ, Новомосковського району);
  • території 80 приватних домоволодінь (16 – Дніпро, 54 – смт. Курилівка Петриківська селищна ТГ, 10 – Новомосковськ, Новомосковського району).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З початку пропуску весняного водопілля рятувальники у Дніпропетровській області вже відкачали 79 100 кубічних метрів води.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області через значні опади знову може піднятися рівень води у річках. Оголошено другий рівень небезпеки (помаранчевий). Як повідомили в Укргідрометцентрі, з 28 квітня по 1 травня, внаслідок пропуску весняного водопілля через водосховища Дніпровського каскаду, утримуватиметься затоплення заплавних територій, понижених ділянок у ряді населених пунктів на Кременчуцькому, Кам'янському, Дніпровському та Каховському водосховищах у Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах