На Дніпропетровщині знову попереджають про підйом рівня води

На Дніпропетровщині знову попереджають про підйом рівня води

На Дніпропетровщині знову попереджають про підйом рівня води - фото умовне: politarena.online

Події
29 квiтня 2023 17:52

У Дніпропетровській області через значні опади знову підніметься рівень води у річках. Оголошено ІІ рівень небезпеки (помаранчевий).

Як повідомили в Укргідрометцентрі, з 28 квітня по 1 травня, внаслідок пропуску весняного водопілля через водосховища Дніпровського каскаду, утримуватиметься затоплення заплавних територій, понижених ділянок у ряді населених пунктів на Кременчуцькому, Кам'янському, Дніпровському та Каховському водосховищах у Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях.

У Дніпропетровській області очікується підвищення рівня водиУ Дніпропетровській області очікується підвищення рівня води - фото: facebook.com/UkrHMC

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок випадіння значних дощів, на річках суббасейну Сіверського Дінця та річках Приазов’я очікується підвищення рівнів води на 0,3-0,6 метри за добу. Це триватиме до 30 квітня.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області внаслідок весняного водопілля досі залишаються підтопленими понад 90 будинків та приватних домоволодінь. Рятувальники ліквідовують наслідки паводку. Як повідомили в ДСНС Дніпропетровської області, станом на ранок 29 квітня затоплено 39 будинків та 59 територій приватних домоволодінь.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах