На фронті загинув відомий музикант з Дніпропетровської області

На фронті загинув відомий музикант з Дніпропетровської області

На фронті загинув відомий музикант з Дніпропетровської області - фото: facebook.com/SilverTown23band

Події
19 квiтня 2023 16:19

17 квітня на фронті загинув відомий рок-гітарист та військовий Андрій Касенюк з Дніпропетровської області.

Андрій Касенюк родом із міста Кам’янське. Він був гітаристом гурту Silver Town та командиром відділення артрозвідки. 17 квітня боєць отримав смертельне поранення. Про це повідомили учасники гурту Silver Town у Facebook.

–  Друзі та підписники! Ось так починався наш останній пост коли ми збирали гроші на Starlink для Андрія. Завдяки цьому старлінку і Вам, Андрій увесь цей час був на звʼязку з рідними, близькими. Вчора Андрій не вийшов на звʼязок, його більше з нами немає. Він отримав смертельне поранення. Подробиць і деталей поки ми не знаємо, – йдеться в повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами музикантів Андрій Касенюк ніколи не шкодував гроші на творчість та купував багато дорогого обладнання. А під час війни хотів випустити альбом та презентувати кліп, який зняли ще у 2021 році. На жаль, цього не сталося.

Музикант хотів випустити альбом та презентувати кліпМузикант хотів випустити альбом та презентувати кліп - фото: facebook.com/SilverTown23band

– Недосусіди з недокраїни активно почали руйнувати всім нам плани та життя. Ми казали Андрію: "це не на часі, от після війни перед релізом альбому буде саме воно!". Тепер час для нас розділився на до 17 квітня 2023 і після, – написали колеги рок-гітариста.

Вони зазначили, що згодом кліп буде опублікований на каналі гурту в Youtube. Альбом також випустять, адже Андрій Касенюк цього дуже хотів. Музиканти поки що не можуть спрогнозувати подальшу долю Silver Town.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах