У Дніпрі працівниць банку викрили на махінаціях з картками клієнтів

У Дніпрі працівниць банку викрили на махінаціях з картками клієнтів

У Дніпрі працівниць банку викрили на махінаціях з картками клієнтів - фото: volodymyrets.city

Події
15 квiтня 2023 14:35

У Дніпрі викрили двох працівниць державного банку, які незаконно викрадали дані клієнтів та переоформлювали їх.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, підозрювані перевипускали банківські картки та паролі до них, які належать клієнтам з тимчасово окупованих територій Луганщини. Працівниці не попереджали про це власників і переоформлювали їхні дані на підставну особу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці провели комп’ютерно-технічну експертизу та встановили, що працівниці банку змінили персональні дані 18 громадян.

За процесуального керівництва Правобережної окружної прокуратури міста Дніпра двом працівницям державного банку повідомлено про підозру за фактом несанкціонованих дій з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах та зберігається на носіях такої інформації, вчинені повторно особами, які мають право доступу до неї (частини 1, 3 статей 362 КК України). Підставну особу, на яку переоформлювались рахунки, виділено в окреме кримінальне провадження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах