Стала відома орієнтовна дата відкриття McDonald's у Дніпрі

Стала відома орієнтовна дата відкриття McDonald's у Дніпрі

Стала відома орієнтовна дата відкриття McDonald's у Дніпрі - фото: pexels.com

Події
10 квiтня 2023 16:24

На початку березня мережа закладів швидкого харчування McDonald’s оголосила про відновлення роботи у Дніпрі. Стала відома ймовірна дата відкриття ресторану швидкого харчування у нашому місті. 

Наразі ширяться чутки, що McDonald’s у Дніпрі відкриється вже 25 квітня. Про це повідомили у департаменті гуманітарної політики.

– Ширяться чутки, що вже 25 квітня у місті Дніпро відкриється McDonald’s. Віримо, чи ні, – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про відкриття McDonald's найближчим часом гудять і в місцевих телеграм-каналах. Там зазначають, що біля закладів працюють робітники, які виконують роботи з благоустрою. Вони міняють тротуарну плитку, укладають нові доріжки та навіть змінюють асфальтне покриття.

Ми звернулися до офіційних представників McDonald’s, аби дізнатися точну дату відкриття закладів у Дніпрі та чекаємо на відповідь. 

Нагадаємо, що раніше компанія розглядала можливість відкриття закладів у Дніпрі наприкінці квітня. Там зазначили, що ресторани будуть працювати згідно з розширеними протоколами безпеки, які запровадили в інших закладах в Україні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах