Стало відомо, коли у Дніпрі відкриють McDonald’s

Стало відомо, коли у Дніпрі відкриють McDonald’s -

Стало відомо, коли у Дніпрі відкриють McDonald’s - фото: cnn.com

Події
02 березня 2023 14:01

Мережа закладів швидкого харчування McDonald’s оголосила про наміри відновити роботу у Дніпрі.

У компанії оголосили про відновлення діяльності у кількох містах у південній та східній частині країни, зокрема Одесі та Дніпрі, передає Forbes. Для цього повинні відновити ланцюжки постачання, у тому числі логістичні, тому це займає більше часу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі розглядається можливість відкриття закладів у Дніпрі наприкінці квітня. При цьому плани можуть коригуватися відповідно до поточної безпекової ситуації у регіоні. Зазначається, що ресторани будуть працювати згідно з розширеними протоколами безпеки, які запровадили в інших закладах в Україні.

Заклади McDonald’s у Дніпрі зачинилися ще у минулому році через повномасштабне російське вторгнення. Наразі ресторани швидкого харчування працюють у Києві, Львові, Вінниці, Житомирі, Івано-Франківську, Рівному, Черкасах, Хмельницькому, Луцьку та інших містах. Загалом з вересня минулого року McDonald’s відновив роботу понад 60% ресторанів у центрі та на заході країни.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах