У Дніпрі обрали нову назву для вулиці Маршала Малиновського

У Дніпрі обрали нову назву для вулиці Маршала Малиновського -

У Дніпрі обрали нову назву для вулиці Маршала Малиновського - фото: gorod.dp.ua

Події
08 квiтня 2023 17:47

У Дніпрі триває процес перейменування вулиць. Стало відомо, яку нову назву може отримати вулиця Маршала Малиновського.

Секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара зазначив, що вулиця вздовж лівого берега Дніпра буде називатися Набережна Сонячна. Її спочатку планували перейменувати інакше, проте нова назва не сподобалася дніпрянам. Про це він заявив в етері ДніпроTV.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Не завжди те, що пропонується комісією з перейменувань, подобається місцевим мешканцям тих вулиць, які перейменовують. Звичайно, люди можуть звернутися до свого депутата, виказати своє незадоволення. Це було у випадку з вулицею Маршала Малиновського. Хотіли дати певне найменування, але люди сказали, що ця назва їм не подобається. А подобається назва Набережна Сонячна. Ми пішли людям назустріч, – пояснив він.

Нагадаємо, що вулицю Маршала Малиновського мали б перейменувати на Набережну Нової Армії. Відповідне рішення розглядали на сесії міської ради. Однак мешканці вулиці попросили депутатів не голосувати за цю назву.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах