Яка погода буде у Дніпрі на вихідних

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних -

Яка погода буде у Дніпрі на вихідних - фото: freepik.com

Події
07 квiтня 2023 17:44

Згідно з попереднім прогнозом, у Дніпрі на вихідних буде хмарно. Також очікуються дощі, тому парасольки далеко ховати не варто.

Субота (8 квітня)

Прогноз погоди у Дніпрі 8 квітня -Прогноз погоди у Дніпрі 8 квітня - фото: sinoptik.ua

Протягом дня у Дніпрі буде хмарно – сонце майже не буде показуватися на небі. Після обіду може початися дощ, який послабшає лише ближче до вечора. Температура повітря зранку буде приблизно 7-8 градусів, а вдень очікується до 13-14 градусів тепла, а ввечері – близько 11 градусів. Сильних поривів вітру синоптики не прогнозують.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Неділя (9 квітня)

Прогноз погоди у Дніпрі 9 квітня -Прогноз погоди у Дніпрі 9 квітня - фото: sinoptik.ua

Хмарна погода протримається у місті весь день. Ввечері небо проясниться. Удень, можливо, пройде сильний дощ, але він триватиме недовго і закінчиться ще до приходу вечора. Зранку температура повітря буде у межах 9-10 градусів тепла, а вдень – 10-12 градусів. Можливий невеликий вітер швидкістю до чотирьох метрів на секунду.

Нагадаємо, що у Дніпрі вже почали готувати парки до нового сезону. Так, в Амур-Нижньодніпровському районі приводять до ладу зони відпочинку – обрізають та омолоджують дерева. Поступово комунальники будуть створювати тут паркову зону. Наразі спеціалісти вивчають комунікації та готують архітектурні рішення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах