Стало відомо, скільки грошей дали жителям зруйнованих квартир у Дніпрі

Стало відомо, скільки грошей дали жителям зруйнованих квартир у Дніпрі -

Стало відомо, скільки грошей дали жителям зруйнованих квартир у Дніпрі - фото: dniprorada.gov.ua

Події
06 квiтня 2023 16:38

У Дніпрі виплатили матеріальну допомогу мешканцям житлового масиву Перемога, чиї квартири були зруйновані внаслідок ракетної атаки 14 січня.

У міській раді розповіли, що зараз триває видача матеріальної допомоги тим, хто залишився без житла. Кожній родині виділили по мільйону гривень із муніципального бюджету. Також обласна рада надала 97 мільйонів гривен субвенції. Таким чином, 63 квартири отримають по два мільйони гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На сьогодні по два мільйони гривень виплатили мешканцям 54 квартир. Суму родини отримують одним платежем. Також найближчим часом кошти отримають ще три власники. Ще опрацьовують документи шести квартир. Затримка з виплатами пов’язана з тим, що в кожній з цих родин є індивідуальні моменти з питанням власності.

На розгляді також зараз близько 300 пакетів документів від тих квартир, які потребують ремонту внаслідок ракетного удару. Сума для кожної індивідуальна, але не більше ніж пів мільйона гривень. Таким сім'ям гроші надаватимуться від міста та з субвенції від області.

Нагадаємо, що 14 січня російські війська поцілили по багатоквартирному будинку на вулиці Набережна Перемоги, 118 ракетою Х-22. Удар забрав життя 46 людей. Вщент було зруйновано 63 квартири та ще десятки осель отримали пошкодження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах