Не тільки мешканці Перемоги: хто у Дніпрі може отримати до 2 мільйонів гривень допомоги

Не тільки мешканці Перемоги: хто у Дніпрі може отримати до 2 мільйонів гривень допомоги -

Не тільки мешканці Перемоги: хто у Дніпрі може отримати до 2 мільйонів гривень допомоги - фото: epravda.com.ua

Події
10 березня 2023 11:51

У Дніпрі допомогу у розмірі до двох мільйонів гривень отримають мешканці й інших районів міста, чиє житло постраждало внаслідок ракетних обстрілів.

Як повідомили у міській раді, матеріальну допомогу можуть отримати містяни, в яких повністю або частково зруйноване житло через російські атаки. Ці кошти отримають ті жителі міста, в кого сума збитків наразі складає більше одного мільйона гривень. Допомогу виплачуватимуть з міського бюджету. Наразі формується відповідне розпорядження міського голови.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Станом на 9 березня матеріальну допомогу отримали 245 дніпрян на загальну суму 44 061 123 гривень.  

У міській раді розповіли, що мешканці будинку на Перемозі, чиї квартири повністю зруйнувала російська ракета, вже отримали по два мільйони гривень. Наразі кошти отримали 15 власників зруйнованих квартир. По одному мільйону виділили з міського бюджету, ще один – субвенція від області.  

Перші виплати надали 7 березня, а 10 березня по два мільйони отримають власники ще 28 квартир на загальну суму 56 мільйонів гривень. На наступному тижні по два мільйони виплатять ще шістьом власникам зруйнованих квартир. Також залишаються дев'ять квартир, які в процесі збору документів. П'ятеро власників квартир ще не звернулись до міськради.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах