Розчленував брата і вбив 13-річного хлопця: жителя Дніпра судитимуть за серію жорстоких вбивств

Розчленував брата і вбив 13-річного хлопця: жителя Дніпра судитимуть за серію жорстоких вбивств -

Розчленував брата і вбив 13-річного хлопця: жителя Дніпра судитимуть за серію жорстоких вбивств - фото: dnipr.gp.gov.ua

Події
06 квiтня 2023 12:12

У Дніпрі будуть судити чоловіка, якого звинувачують у серії жорстоких вбивств. Серед його жертв – 13-річний хлопець та рідний брат.

Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, у серпні минулого року чоловік вчинив розбійний напад на будинок свого знайомого. Озброївшись та одягнувши засоби конспірації, він проник до помешкання. У цей час там був 13-річний пасинок господаря. Коли хлопець побачив незнайомця, то намагався зупинити його. Чоловік вистрелив у дитину, а потім наніс численні удари ножем по тілу. Від отриманих травм хлопець помер на місці. Чоловіка згодом затримали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили епізоди інших жорстоких вбивств. Усі злочини чоловік вчинив задля власної наживи та детально їх планував. Так, рідного брата він вбив та розчленував, а потім підробив документи та заволодів його квартирою. Маючи конфлікт з керівником автогаражного кооперативу та бажаючи повернути керівну посаду, він наніс йому численні смертельні удари ножем, а тіло сховав у гаражі.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою, йому загрожує довічне позбавлення волі. Суд наклав арешт на все його майно. Також встановлено співучасть у вчиненні розбійного нападу рідного сина обвинуваченого та скеровано обвинувальний акт до суду за фактами розбою, незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами, незаконного придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин.

У Дніпрі будуть судити чоловіка, який скоїв декілька вбивств -У Дніпрі будуть судити чоловіка, який скоїв декілька вбивств - фото: dnipr.gp.gov.ua

У ході обшуків за місцем мешкання у гаражі, в автомобілі батька та сина вилучили засоби конспірації, схеми реалізації злочинів, підробні номери автівки, мобільні телефони, саморобну вогнепальну зброю та ножі, гранати, набої, психотропні речовини.

Усі злочини він детально планував -Усі злочини він детально планував - фото: dnipr.gp.gov.ua

До суду скерували обвинувальний акт за фактами трьох умисних вбивств, розбою, незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами, вибуховими речовинами, незаконного виготовлення вогнепальної зброї, бойових припасів, викрадення паспорта, підроблення та використання офіційного документа.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах