На Дніпропетровщині знайшли склад з краденими продуктами для ЗСУ

На Дніпропетровщині знайшли склад з краденими продуктами для ЗСУ

На Дніпропетровщині знайшли склад з краденими продуктами для ЗСУ - фото: dbr.gov.ua

Події
04 квiтня 2023 10:19

У Дніпропетровській області правоохоронці виявили склад, де ховали крадені продукти, призначені для українських військових.

Як повідомили в пресслужбі Державного бюро розслідувань, зловмисники ховали на складі майже три тонни крадених продуктів: згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші. Це все призначалося для українських військових, але не потрапило до них. 

У Дніпропетровській області ховали продукти, які призначалися для військовихУ Дніпропетровській області ховали продукти, які призначалися для військових - фото: dbr.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До розкрадання і зберігання продуктів можуть бути причетні головний бухгалтер логістичного центру, три експедитори, завідувач складу та головний менеджер. Їм повідомлено про підозру за статтею привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем (частина 4 статті 191 КК України). Зараз правоохоронці встановлюють всіх осіб, які брали участь у злочинній схемі.

– Державне бюро розслідувань докладає максимум зусиль аби кожен, хто в умовах воєнного стану вирішив нажитися на забезпеченні ЗСУ поніс суворе та справедливе покарання, – йдеться в повідомленні ДБР.

Там зазначили, що частину продуктів вже вилучили та передали військовим. Решта також надійде до військових частин після завершення необхідних експертиз.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах