У прокуратурі прокоментували вбивство 4-річного хлопчика у Дніпрі

У прокуратурі прокоментували вбивство 4-річного хлопчика у Дніпрі -

У прокуратурі прокоментували вбивство 4-річного хлопчика у Дніпрі - фото: pexels.com

Події
03 квiтня 2023 13:09

У Дніпрі чоловік забив до смерті чотирирічну дитину, яка плакала. Суд обрав йому запобіжний захід.

Як повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області, чоловіка розізлило те, що син його співмешканки плакав. Через це він почав бити дитину. Від отриманих травм чотирирічний малюк помер на місці.

Чоловіка затримали згодом правоохоронці. Йому повідомили про підозру за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень малолітній дитині. Чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловіку обрали запобіжний захід -Чоловіку обрали запобіжний захід - фото: dnipr.gp.gov.ua

Нагадаємо, що трагедія сталася 30 березня в одному з будинків в Новокодацькому районі Дніпра. Поліції повідомили про раптову загибель чотирирічної дитини. Під час огляду медики побачили на тілі хлопчика синці та інші рани. Співмешканець матері дитини тоді пояснив, що хлопчик під час гри випадково вдарився головою об двері. Після цього він нібито ліг на диван та став їсти печиво, а через деякий час почав задихатись. Поліцейські з’ясували, що це чоловік вдарив хлопчика у живіт та по тілу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах