Стала відома причина смерті 4-річної дитини у Дніпрі

Стала відома причина смерті 4-річної дитини у Дніпрі

Стала відома причина смерті 4-річної дитини у Дніпрі - фото: pr.ua

Події
01 квiтня 2023 10:21

Вчора, 30 березня, у Дніпрі раптово помер 4-річний хлопчик. Стало відомо, що його до смерті забив співмешканець матері. Підозрюваного затримала поліція.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП Дніпропетровської області, трагедія сталася в одному з будинків в Новокодацькому районі. Поліції повідомили про раптову загибель 4-річної дитини. Під час огляду медики побачили на тілі хлопчика синці та інші рани.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські з’ясували, що співмешканець матері ударив хлопчика у живіт та по тілу. Від отриманих травм він помер.

29-річного чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання – до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що нещодавно правоохоронці провели у Дніпрі масштабну спецоперацію, під якої затримали членів банди. Вони займалися викраденням людей. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах