Комунальники показали, з якою проблемою зіткнулися на проспекті Слобожанському

Комунальники показали, з якою проблемою зіткнулися на проспекті Слобожанському -

Комунальники показали, з якою проблемою зіткнулися на проспекті Слобожанському - фото: dniprorada.gov.ua

Події
02 квiтня 2023 15:33

У Дніпрі продовжуються аварійні роботи на проспекті Слобожанському. Їх почали через те, що на проїжджій частині почав просідати ґрунт.

Рух проспектом Слобожанським наразі звузили, а комунальники вирили яму, щоб знайти причину просідання, повідомляє пресслужба міської ради.

На проспекті Слобожанському тривають ремонтні роботи -На проспекті Слобожанському тривають ремонтні роботи - фото: dniprorada.gov.ua

Заступник міського голови Михайло Лисенко розповів, що зараз тут організували схему руху, яку затвердили разом з поліцією. Комунальники, коли розрили яму, виявили, що у радянський час на цій ділянці не проклали шматок труби, яка веде до дощоприймача. За словами Лисенко, на мапі труба була, але фактично її ніколи не було, тому вода просто йшла в землю.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі комунальники вже проклали частково трубу, далі вже будуть відновлювати цю ділянку та вкладати новий асфальт. Потім цій ділянці запустять рух транспорту, проте далі розпочнуть роботи на сусідній смузі, аби до кінця завершити відновлення труби. Усі роботи планують закінчити до 8 квітня, проте ніхто не може гарантувати, що у подальшому розкритті не виникне ніяких труднощів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах