Постраждала жінка: у Дніпрі сталася пожежа у п’ятиповерхівці

Постраждала жінка: у Дніпрі сталася пожежа у п’ятиповерхівці -

Постраждала жінка: у Дніпрі сталася пожежа у п’ятиповерхівці - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
02 квiтня 2023 14:51

Сьогодні, 2 квітня, у Дніпрі сталася пожежа у п’ятиповерховому будинку. Внаслідок події постраждала жінка.

Займання виникло близько 11:40 у квартирі на вулиці Алана Шепарда, що у Чечелівського районі міста. На місце виїхали три чергових відділення рятувальників, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Коли вогнеборці приїхали, то побачили, що з під’їзду будинку йшов щільний дим. У складі ланки газодимозахисної служби надзвичайники потрапили всередину та встановили, що займання сталося в однокімнатній квартирі на першому поверсі. Вогонь пошкодив домашні речі на площі 15 квадратних метрів.

Наслідки пожежі у Дніпрі -Наслідки пожежі у Дніпрі - фото: facebook.com/MNSDNE

Через сильне задимлення 44-річна жінка, яка мешкає у квартирі на третьому поверсі, отримала отруєння продуктами горіння. Її оглянули медики, але від госпіталізації вона відмовилася. Пожежу вдалося локалізувати приблизно за 15 хвилин, а повністю загасили ще через сім хвилин.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталася серйозна ДТП. Як з'ясувалося, з мосту впав автомобіль Renault. За попередньою інформацією, водій легковика не впорався з керуванням, виїхав за межі дорожнього покриття, впав із містка та перекинувся на бік.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах