Кохана завжди поруч: у Дніпрі рятують важкопораненого бійця

Кохана завжди поруч: у Дніпрі рятують важкопораненого бійця -

Кохана завжди поруч: у Дніпрі рятують важкопораненого бійця - фото: facebook.com/rsa010963

Події
31 березня 2023 15:25

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова рятують військового, який отримав важкі травми під час бойових дій.

Головлікар Сергій Риженко розповів, що, ризикуючи життям та життям майбутніх дітей, Михайло йшов на танки. Внаслідок бойових дій він отримав поранення хребта, поки що він не може рухати руками та ногами. В реанімацію Мечникова його доставили розбитого всього уламками. Приходив і втрачав свідомість він з одним ім’ям та посмішкою на вустах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Для них життя та любов одне ціле. Голова Дарини на грудях, слухає та розуміє серце коханого. Лащачи волосся руками, любов свою міцно цілуючи, боячись навіть на мить відпустити. У її обіймах непереборна жага завжди бути вдвох. Їхній шлюб уже укладено на небесах. Закоханим хочеться простого мирського людського щастя попри все, – розповів лікар.

За словами Риженка, закоханих хочуть розписати та повінчати у Дніпрі, у лікарні Мечникова.

Нагадаємо, що у лікарні Мечникова зараз перебуває волонтер "Антарес", яка підірвалася на розтяжці у Харківській області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах