Як працюють Пункти незламності у Дніпропетровській області

Як працюють Пункти незламності у Дніпропетровській області -

Як працюють Пункти незламності у Дніпропетровській області - фото: t.me/adm_dp

Події
30 березня 2023 16:06

У Дніпропетровській області змінили графіки роботи Пунктів незламності. Частина з них припинила припинили приймати людей.

Пункти незламності відкрили ще восени, аби допомогти людям під час тривалих відключень світла через ворожі удари. Це осереди, де є електрика, вода та тепло, де можна підзарядити гаджети та випити чаю.

Як повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, нині потреба у Пунктах незламності не така гостра, як ще декілька місяців тому. Завдяки роботі фахівців вдалося стабілізувати енергосистему, а зимові морози відступили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз у районних військових адміністраціях, старостатах та міськрадах Пункти незламності відкриті в робочі години цих установ. Осередки Нікопольської міської громади, яка під постійними обстрілами, працюють цілодобово. Решта Пунктів готові до відкриття, щойно з’явиться така потреба.

Загалом у Дніпропетровській області облаштували понад 400 Пунктів незламності.

Нагадаємо, що у Дніпрі Пункти незламності переходять у режим "готові до відкриття". Тобто керівники виконавчих органів, комунальних підприємств, установ та закладів, на базі яких функціонували "Пункти незламності", мають зберегти їхні матеріальні цінності. Також, у разі потреби, відкрити пункти впродовж двох годин.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах