У Дніпрі припиняють роботу "Пункти незламності"

У Дніпрі припиняють роботу "Пункти незламності"

У Дніпрі припиняють роботу "Пункти незламності" - фото: visitukraine.today

Події
29 березня 2023 15:28

У зв'язку з покращенням ситуації зі світлом та низькою відвідуваністю "Пункти незламності" у Дніпрі припиняють роботу. 

Так, "Пункти незламності" переходять у режим "готові до відкриття". Тобто керівники виконавчих органів, комунальних підприємств, установ та закладів, на базі яких функціонували "Пункти незламності", мають зберегти їхні матеріальні цінності. Також, у разі потреби, відкрити пункти впродовж двох годин. Про це йдеться в протоколі засідання профільної міської комісії, оприлюдненому на сайті міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, "Пункти незламності" у Дніпрі та області відкрили наприкінці листопаду у зв'язку з масовими ракетними атаками на енергетичну інфраструктуру та тривалими відключеннями світла. Там можна було отримати усі базові послуги – електрику, мобільний зв’язок та інтернет, тепло, воду, аптечку. Вони працювали цілодобово і надавали свої послуги безкоштовно. 

Так, "Пункти незламності" облаштували у мобільних пунктах ДСНС, на залізничних вокзалах, в міських, селищних чи сільських радах, обласних, районних державних адміністраціях, старостатах, школах, дитячих садках, у інших закладах та громадських місцях.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах