На Дніпропетровщині авто влетіло в огорожу: є постраждалі

На Дніпропетровщині авто влетіло в огорожу: є постраждалі

На Дніпропетровщині авто влетіло в огорожу: є постраждалі - фото: dp.dsns.gov.ua

Події
28 березня 2023 10:56

Вчора ввечері, 27 березня, у Кам’янському на Дніпропетровщині автомобіль влетів у бетонну огорожу. Постраждали двоє людей. 

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області, аварія сталася близько 18:18 на вулиці Фіалкова Заводського району міста Кам’янське. До місця події приїхали рятувальники. Вони встановили, що водій легкового автомобіля "ВАЗ 2103" не впорався з керуванням та влетів в бетонну огорожу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ДТП постраждав водій та пасажир. Останнього госпіталізували до лікарні ще до прибуття надзвичайників. Водій відмовився їхати до лікарні. 

У ДТП постраждали двоє людейУ ДТП постраждали двоє людей - фото: dp.dsns.gov.ua

Нагадаємо, вчора зранку, 27 березня, у Дніпропетровській області на трасі Кривий Ріг – Дніпро сталася серйозна ДТП. Відомо, що загинув один чоловік. За попередньою інформацією, ВАЗ-2109 їхав у бік Кривого Рогу. Водій раптово виїхав на зустрічну смугу, де врізався у вантажівку, повідомляють "Свої. Кривий Ріг". Удар був такої сили, що обидві машині злетіли у кювет. Легковик був сильно зім’ятий і просто перетворився на металобрухт. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах