На трасі Кривий Ріг – Дніпро сталася смертельна ДТП

На трасі Кривий Ріг – Дніпро сталася смертельна ДТП -

На трасі Кривий Ріг – Дніпро сталася смертельна ДТП - фото: t.me/truexadnepr

Події
27 березня 2023 14:17

Сьогодні зранку, 27 березня, у Дніпропетровській області на трасі Кривий Ріг – Дніпро сталася серйозна ДТП. Відомо, що загинув один чоловік.

За попередньою інформацією, ВАЗ-2109 їхав у бік Кривого Рогу. Водій раптово виїхав на зустрічну смугу, де врізався у вантажівку, повідомляють "Свої. Кривий Ріг". Удар був такої сили, що обидві машині злетіли у кювет. Легковик був сильно зім’ятий і просто перетворився на металобрухт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП -У Дніпропетровській області сталася смертельна ДТП - фото: svoi.kr.ua

Унаслідок ДТП 49-річного чоловіка затисло у легковому автомобілі. Він отримав нажто важкі травми, від яких загинув. На місце прибули рятувальники, які допомогли дістати тіло загиблого.

Загинув водій легковика  -Загинув водій легковика - фото: svoi.kr.ua

Вантажівка теж зазнала пошкоджень, вона перевернулася і зараз знаходиться у полі. Попередньо, водій не постраждав.

Водій вантажівки не постраждав  -Водій вантажівки не постраждав - фото: svoi.kr.ua

Нагадаємо, що днями у Дніпропетровській області сталася ДТП. На місці події рятувальники з’ясували, що водій легковика ВАЗ-2170 не впорався з керування, виїхав за межі дороги і врізався у дерево. Внаслідок цього автомобіль був сильно зім’ятий, а 33-річний чоловік не міг самостійно вибратися із салону. Рятувальники допомогли йому, а потім передали його медикам.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах