У Дніпропетровській області авто влетіло у дерево: постраждав водій

У Дніпропетровській області авто влетіло у дерево: постраждав водій -

У Дніпропетровській області авто влетіло у дерево: постраждав водій - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
26 березня 2023 14:12

Сьогодні, 26 березня, у Дніпропетровській області сталася ДТП, унаслідок якої водій не міг вибратися із автомобіля.

Аварія сталася близько 09:30 на вулиці Залізничній у місті Жовті Води. До Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що водія затисло в автомобілі, який потрапив у ДТП. На допомогу виїхали місцеві рятувальники, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці події надзвичайники з’ясували, що водій легковика ВАЗ-2170 не впорався з керування, виїхав за межі дороги і врізався у дерево. Внаслідок цього автомобіль був сильно зім’ятий, а 33-річний чоловік не міг самостійно вибратися із салону.

Рятувальники допомогли водію. Врятованого чоловіка передали працівникам екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації. Деталі ДТП встановлюють правоохоронні органи.

Нагадаємо, що у ніч на 26 березня російські війська завдали удару по Нікополю у Дніпропетровській області. Ворог застосував безпілотник. Унаслідок обстрілу ніхто з місцевих жителів не постраждав. Наслідки атаки ще з’ясовуються. В інших районах ніч минула спокійно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах