У Дніпропетровській області на пожежі врятували зайченя

У Дніпропетровській області на пожежі врятували зайченя

У Дніпропетровській області на пожежі врятували зайченя - фото: dsns.gov.ua

Події
25 березня 2023 10:52

У Дніпропетровській області з приходом теплої погоди збільшується кількість пожеж в екосистемах. На жаль, від цього страждають тварини.

Так, вчора, 24 березня, поблизу селища Аполонівка Солонянської громади Дніпровського району загорілися очерет та суха трава на площі два гектари. На місце приїхали рятувальники. Під час ліквідації пожежі вони врятували зайченя, яке могло загинути. Зараз тварина у безпеці. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Дніпропетровської області.

У Дніпропетровській області на пожежі в екосистемі врятували зайченяУ Дніпропетровській області на пожежі в екосистемі врятували зайченя - фото: dsns.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Рятувальники закликають людей не підпалювати суху рослинність та не кидати на землю незагашені недопалки.

Відомо, що наймасштабніші пожежі в екосистемах виникли у Дніпровському, Синельниківському, Криворізькому, Новомосковському, Нікопольському, Павлоградському та Кам'янському районах. Там вогонь знищив понад 50 гектарів сухої рослинності. Якщо ви побачили пожежу в лісах, посадках та на відкритих територіях, негайно телефонуйте за номером "101".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах