У Дніпропетровській області чоловік з сокирою накинувся на комунальників (відео)

У Дніпропетровській області чоловік з сокирою накинувся на комунальників -

У Дніпропетровській області чоловік з сокирою накинувся на комунальників - фото: t.me/truexadnepr

Події
24 березня 2023 15:40

У Новомосковську чоловік розбив сокирою скло у кабіні автомобіля комунальників, а потім втік.

У ГУНП у Дніпропетровській області розповіли, що інцидент стався у четвер, 23 березня, близько 10:20 на вулиці біля багатоповерхівки. Місцевий житель погрожував працівникам комунального підприємства, а після підійшов до службового автомобіля і сокирою розтрощив скло у кабіні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці згодом встановили особу чоловіка. Ним виявився 46-річний містянин. Під час обшуку у нього вдома знайшли сокиру.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею про умисне знищення або пошкодження майна. Після проведення необхідних слідчих дій чоловіку буде вручено повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі строком до трьох років. Слідство триває.

Нагадаємо, що у Дніпрі почали готувати до паркового сезону зони відпочинку. Проте деякі парки вже встигли постраждати від дій вандалів. Так, цього тижня сквер імені Семенова на Калиновій-Образцова був атакований вандалами декілька разів. Там потрощені тренажери, поламані дерева, вирвані та пошкоджені елементи системи поливу та освітлення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах