У Дніпрі вандали пошкодили сквер на лівому березі

У Дніпрі вандали пошкодили сквер на лівому березі -

У Дніпрі вандали пошкодили сквер на лівому березі - фото: facebook.com/profile.php?id=100004998612796

Події
24 березня 2023 14:25

У Дніпрі почали готували до паркового сезону зони відпочинку. Проте деякі парки вже встигли постраждати від дій вандалів.

Депутат міської ради Сергій Пустовий розповів, що цього тижня сквер імені Семенова на Калиновій-Образцова був атакований вандалами декілька разів. Там потрощені тренажери, поламані дерева, вирвані та пошкоджені елементи системи поливу та освітлення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Від дій вандалів постраждав сквер у Дніпрі -Від дій вандалів постраждав сквер у Дніпрі - фото: facebook.com/profile.php?id=100004998612796

Сергій Пустовий зауважив, що злочинців спробують знайти за допомогою камер відеоспостереження. Хоча вандали частіше за все орудують у темний час доби, коли освітлення не працює.

Зараз розшукують вандалів -Зараз розшукують вандалів - фото: facebook.com/profile.php?id=100004998612796

- Характер руйнувань вказує на якусь неадекватну та несамовиту лють до створеної краси. Щось вкрали, але здебільшого саме потрощили. Вражає, що на ці "нічні шабаші" неадеквати витратили чимало руйнівної "дурної енергії", – зауважив депутат.

Якщо ви стали свідком вандалізму, то звертайтеся до правоохоронців.

За тиждень сквер декілька разів постраждав через вандалів -За тиждень сквер декілька разів постраждав через вандалів - фото: facebook.com/profile.php?id=100004998612796

Нагадаємо, що нещодавно у Дніпрі перейменували 26 вулиць, назви яких були пов’язані з державою-агресором. Також на сесії мали б погодити нову назву і для вулиці Маршала Малиновського. Стала відома причина, чому цього не зробили. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах