У Дніпрі чоловік намагався задушити інспектора з паркування: що йому загрожує

У Дніпрі чоловік намагався задушити інспектора з паркування: що йому загрожує -

У Дніпрі чоловік намагався задушити інспектора з паркування: що йому загрожує - фото: facebook.com/parkingdnipro

Події
23 березня 2023 16:34

У Дніпрі будуть судити чоловіка, який у жовтні минулого року напав на інспектора з паркування.

Як повідомили у Єдиному паркувальному центрі, водій "Шевроле" залишив свій автомобіль у центрі міста посеред виїзду з воріт. Інспектор з паркування зафіксував порушення і почав виписувати штраф. Водій став сперечатися, а коли аргументи закінчилися – почав душити його. На місце події приїхали поліцейські і медики. "Швидка" відвезла інспектора у лікарню.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нападнику вже вручили обвинувальний акт у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 350 Кримінального кодексу України "Угроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок". Матеріали справи надіслали до суду. Чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі від 3 до 5 років.

Це перша справа, що стосується нападу на інспектора з питань контролю за паркуванням у Дніпрі, яка дійшла до суду саме за цією статтею. Всі інші справи щодо нанесення побоїв інспекторам були кваліфіковані як завдання легких тілесних ушкоджень і передбачали покарання лише у вигляді штрафу. Тим часом у цьому випадку нападнику загрожує реальний тюремний термін.

Також наразі триває кримінальне провадження за іншим фактом побиття інспектора з паркування. Правопорушення кваліфіковано за цією ж статтею.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах