У Дніпрі на аукціоні продали прапор України, знайдений в руїнах будинку на Перемозі

У Дніпрі на аукціоні продали прапор України, знайдений в руїнах будинку на Перемозі

У Дніпрі на аукціоні продали прапор України, знайдений в руїнах будинку на Перемозі - фото: facebook.com/kustdnepr

Події
20 березня 2023 16:38

У Дніпрі на благодійному аукціоні розіграли прапор України, який знайшли на руїнах знищеного ракетою будинку 118 на ж/м Перемога. 

Аукціон провів благодійний фонд "Перемога". Український прапор за 30 тисяч гривень купив бізнесмен Павло Лєсніков. 14 січня ворожа ракета вбила трьох його друзів, які жили у тому будинку. Про це повідомляє "КУСТ медіа".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Він символічний і дуже важливий для мене. Я сам жив поряд з місцем трагедії... Але я вважаю, що він повинен бути у музеї, але ніяк у когось вдома. Тому залишу його у музеї благодійного фонду PEREMOGA, – розповів Павло Лєсніков.

Також на аукціоні розіграли платівку Джамали з автографом і скульптуру дніпровського гончара Сергія Горбаня. Всі зібрані кошти підуть на купівлю адаптивного одягу для реабілітації військових та закриття інших потреб бійців на Донецькому напрямку.

Нагадаємо, під час дії військового стану з Дніпропетровської області за кордон виїжджали 1369 військовозобов’язаних чоловіків. Військовозобов’язані виїжджали з України за допомогою системи "Шлях" в гуманітарних та волонтерських цілях. З 1369 чоловіків з Дніпропетровщини, які перетнули український кордон, назад не повернулися 53 осіб. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах