Жителів Дніпра просять допомогти ботанічному саду

Жителів Дніпра просять допомогти ботанічному саду -

Жителів Дніпра просять допомогти ботанічному саду - фото: facebook.com/botgarddnepr

Події
17 березня 2023 16:58

Ботанічний сад Дніпровського національного університету запрошує містян долучитися до прибирання території.

Як повідомили в адміністрації, усіх бажаючих запрошують у ботсад у суботу, 18 березня. Приходити треба до адміністративної будівлі (вулиця Бронетанкова, 1-А) о 09:00. Потрібно буде допомогти прибрати доріжки в саду.

Якщо ви хочете стати волонтером, то обов’язково зв’яжіться з куратором цього процесу Ларисою Іванівною за телефоном: (095)-505-83-43.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На вихідних ботанічний сад буде зачинений для відвідування. У будні дні він працює з 09:00 до 15:00. Зараз там цвітуть гамамеліс, сніжноцвіт, еріка та підсніжники. Незабаром прокинуться інші первоцвіти. У виробничій теплиці (біля адміністративного корпусу) можна придбати кімнатні рослини.

Нагадаємо, що вчора вдень, 16 березня, російські війська атакували два райони у Дніпропетровській області – Нікопольський та Синельниківський. Окупанти вдарили з важкої артилерії по населеним пунктам. Ніхто з людей не постраждав. Ніч на 17 березня в області минула без надзвичайних ситуацій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах