Окупанти обстріляли Дніпропетровську область: що відомо

Окупанти обстріляли Дніпропетровську область: що відомо -

Окупанти обстріляли Дніпропетровську область: що відомо - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
17 березня 2023 09:26

Російські війська продовжують обстрілювати населені пункти Дніпропетровської області. Під ворожим прицілом вкотре опинився Нікопольський і Синельниківський райони.

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що вчора пообіді, 16 березня, окупанти вдарили по Марганецькій громаді. Ворог застосував важку артилерію. Постраждалих унаслідок обстрілу немає.

Увечері ворог обстріляв Великомихайлівська громада, що у Синельниківському районі. Наслідки атаки з’ясовуються. Рятувальники обстежували території, де сталися "прильоти". В інших громадах області протягом дня ворожих атак не було.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що ніч на 17 березня минула спокійно – без ворожих обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем Збройних Сил України, запевнив Олександр Вілкул. Наші війська продовжують завдавати вогневого ураження по скупченню живої сили та техніки противника. За інформацією Генштабу ЗСУ, на Херсонському напрямку противник веде обороні дії. Проте окупанти продовжують обстріли населених пунктів на правому березі Дніпра.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах