Постраждала сім'я з немовлям: у Дніпрі засудили чоловіка, який спричинив серйозну ДТП

Постраждала сім'я з немовлям: у Дніпрі засудили чоловіка, який спричинив серйозну ДТП

Постраждала сім'я з немовлям: у Дніпрі засудили чоловіка, який спричинив серйозну ДТП - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
15 березня 2023 16:16

Чоловіку, який напідпитку спричинив тяжку ДТП у Дніпрі, внаслідок якої ледь не загинула сім'я з немовлям, винесли вирок. Він проведе за гратами три роки.

Як повідомили в Єдиному реєстрі судових рішень, 1 січня 2022 року мешканець Дніпра рухався на червоному Volkswagen Golf по Запорізькому Шосе. Він перевищив швидкість та влетів у легковик Volkswagen Tiguan, що стояв на світлофорі. Удар був такої сили, що останній перекинувся на бік. Всередині машини перебували немовля, його мати та батько. Дитина отримала перелом тім’яної кістки, забій мозку та гематоми, жінка – перелом тазової кістки та інші ушкодження, а чоловік – важкі травми хребта.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Винуватець аварії не допоміг потерпілим та намагався втекти з місця події. Однак його затримали перехожі.

На суді чоловік визнав свою провину та розповів, що у той день був напідпитку. Після святкування Нового Року він поїхав допомогти своєму другові на авто дружини. Через сп’яніння водій не сконцентрувався і відволікся. Це призвело до тяжкої аварії.

Винному призначили покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Також він не зможе сідати за кермо наступні п’ять років.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах