У Дніпропетровській області внаслідок обстрілу загинув рятувальник

У Дніпропетровській області внаслідок обстрілу загинув рятувальник -

У Дніпропетровській області внаслідок обстрілу загинув рятувальник - фото: facebook.com/MNSDNE

Події
09 березня 2023 17:08

Учора, 8 березня, під час ворожого обстрілу у Дніпропетровській області загинув рятувальник Максим Крутінь.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, чоловік у вільний час від служби потрапив під ворожий обстріл з реактивних систем залпового вогню. Сталося це у селі Придніпровське, що у Нікопольському районі. Максим отримав важкі травми. Йому було 33 роки.

- 8-го березня пішов із життя пожежний-рятувальник 28-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області молодший сержант служби цивільного захисту Крутінь Максим Олегович, – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що у ніч на 9 березня російські війська атакували Дніпропетровську область безпілотниками, ракетами, важкою артилерією та реактивними система залпового вогню. Є серйозні руйнування. Також постраждали місцеві жителі. Ворожі обстріли зафіксували у Дніпровському, Павлоградському, Криворізькому та Нікопольському районах.

Унаслідок ракетної атаки пошкоджені енергетична інфраструктура та промислові підприємства. На місцях влучань працюють відповідні служби, які ліквідовують наслідки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах