З російського полону визволили військовослужбовицю з Дніпропетровської області

З російського полону визволили військовослужбовицю з Дніпропетровської області

З російського полону визволили військовослужбовицю з Дніпропетровської області - фото: zn.ua

Події
08 березня 2023 12:41

Вчора, 7 березня, відбувся черговий обмін полоненими між Україною та РФ. Додому з російського плону повернулися 126 захисників і чотири захисниці. Серед них військовослужбовиця з Кривого Рогу Людмила Яковенко.

Жінка служила у 17-й Криворізькій танковій бригаді і на початку повномасштабного вторгнення захищала Маріуполь. 12 квітня 2022 року Людмила Яковенко з усім батальйоном потрапила у російський полон, де провела 11 місяців. 7 березня військовослужбовиця повернулася в Україну. Про це повідомила її донька, пише "Свої Кривий Ріг".

З російського полону визволили військовослужбовицю Людмилу ЯковенкоЗ російського полону визволили військовослужбовицю Людмилу Яковенко - фото: svoi.kr.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, 16 лютого відбувся обмін полоненими між Україною та Росією. З ворожого полону визволили двох захисників з Кривого Рогу – старшого сержанта Володимира Швеця та старшого солдата Артура Кандибу. Вони боронили нашу державу у складі Військової частини 3011 Національної гвардії України і захищали "Азовсталь" у Маріуполі. Звідти потрапили у російський полон і провели там близько 11 місяців.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах