На Закарпатті затримали жителя Дніпропетровщини, який намагався незаконно перейти кордон

На Закарпатті затримали жителя Дніпропетровщини, який намагався незаконно перейти кордон -

На Закарпатті затримали жителя Дніпропетровщини, який намагався незаконно перейти кордон - фото: dpsu.gov.ua

Події
04 березня 2023 16:04

Прикордонники за добу затримали 11 чоловіків, які намагалися перейти кордон з Румунією та Угорщиною. Серед порушників – один житель Дніпропетровської області.

Як повідомили у Держприкордонслужбі, трьох закарпатців та жителя Дніпропетровщини зупинили неподалік від кордону наряди відділення "Солотвино".

Ще чотирьох чоловіків виявили в автомобілі за 25 метрів від кордону. Вони не могли чітко пояснити, чому перебували на прикордонні. Проте з собою у них були гідрокостюми, тому вони могли спробувати подолати українсько-румунський кордон через річку Тиса.  Ще одного чоловіка, який прибув на Закарпаття з Вінниччини, прикордонники затримали о першій годині ночі. Двох закарпатців за 200 метрів від кордону зупинили вранці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стосовно затриманих складено протоколи про вчинення ними адмінправопорушення, передбаченого за незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення осіб, ймовірно причетних до організації незаконного перетину кордону військовозобов’язаними чоловіками.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах